Wassen / Drogen / Strijken

Was- en Strijkservice Leeuwarden beschikt over verschillende formaten wasmachines. Zo is er altijd wel een machine te vinden die aansluit bij uw was. Of het nu gaat om de gewone wekelijkse was, grote dekbedden, gordijnen, de was van de sportvereniging of uw was tijdens uw vakantie: bij Was- en Strijkservice Leeuwarden kunt u met al uw wasgoed terecht. U hoeft geen zeeppoeder of wasverzachter mee te nemen dat wordt automatisch toegevoegd. Dit middel is ingesteld op wasprogramma’s met een kortere wastijd.

Was- en Strijkservice Leeuwarden beschikt over voldoende wasdrogers, met een capaciteit voor 13 of 15 kilo wasgoed. Door de grote trommels verkreukt het wasgoed nauwelijks. Als de was na het drogen meteen wordt opgevouwen is strijken bijna overbodig! De temperatuur van de drogers is in 4 standen, dus geheel naar eigen wens, in te stellen.

De droogtijd hangt onder andere af van het aantal kilo’s wasgoed. Een 6 kilo was is gemiddeld in 15 á 20 minuten droog.


Ieder mens verliest ’s nachts 0,5 tot 1,5 gram huidschilfers en voedt daarmee ongeveer een half miljoen huis­stofmijten. Deze houden zich graag op in dekbedden en matrassen, maar ook in tapijten, meubels, gordijnen en kleding.

Net als andere allergieën neemt ook die tegen huisstofmijt toe. Inmiddels is al zo’n 12,5 procent van de kinderen allergisch. Daarom is het raadzaam dekbedden regelmatig professioneel te laten reinigen. Daarna kunt u weer gezond slapen onder een warm, schoon en fris dekbed of op een kussen dat aangenaam zacht aanvoelt.

Onze 2 wasmachines met 24 kg inhoud. Geschikt voor dekbedden, dekens en lits jumeaux.

Onze 2 wasmachines voor 24 kg inhoud. Geschikt voor dekbedden, dekens en lits jumeaux.

Translate »